Hyvinvointia arkeen!
Hyvinvoiva minä.

  • Olen hyvinvointivalmentaja Mirva Moilanen.
  • Olen koulutukseltani lähihoitaja ja hyvinvointivalmentaja. Teen työtäni sydämellä ja asiakasta kuunnellen. Lähellä sydäntäni on saada jokaiselle tasapainoinen minä ja arki.  Olen rauhallinen ja positiivisen asenteen omaava valmentaja. 
  • Omat kokemukset ja ihmisten auttaminen sekä asiakkaiden tulokset ovat rohkaisevia. Jokainen pystyy, kun löytää oikeat avaimet haasteisiin. Oma mieli on se, joka sanelee mikä on mahdollista.  
  • Elämä on rikkaus ja positiivisella asenteella voidaan saada elämästä laadusta parempaa. Tähän tarvitaan avoimuutta itseä kohtaan ja asioiden läpikäymistä ja unohtamista. Menneet on menneitä ja uudelle on hyvä tehdä tilaa. Yksi motto on: Elämä on asenne kysymys ja sen voit valita! 


MINUN TARINANI

Olin lapsena ja nuorena arka ja hiljainen. En menestynyt koulussa. Minua kiusattiin yläasteella paljon, joka jätti jälkensä minuuteen. Monta vuotta pelkäsin, että kaikki hyvä viedään minulta, en ole kylliksi hyvä, että voin olla onnellinen. Itsetuntoni oli nollassa. Elämässä oli monta vastoinkäymistä ja olin kynnysmattona. Minulla ei ollut rohkeutta puolustaa itseäni. Kunnes eräänä päivänä oivalsin mitä minun tulee tehdä. Siitä alkoi minun vahvuuteni, itsetuntoni ja rohkeuteni polku! Tulin sinuksi itseni kanssa ja itsetuntoni on tänään vahva! Ne muutamat askeleet, jotka otin elämässäni ja kävin läpi olivat ratkaisevia. Tänään seison kahdella jalalla tukevasti ja mikään ei niitä horjuta ❤
Nämä askeleet haluan jakaa sinulle nainen, joka kaipaat elämääsi vahvuutta ja tasapainoa luentojen ja yksilövalmennuksen kautta ❤